Coltec Commutators Sliprings Productlist Datasheet Contact
contacteer ons  
taalkeuze  
COLTEC  De collector, het hart van de gelijkstroommachine, bepaalt de goede werking van een motor. Coltec bouwde een uitgebreide ervaring op in de productie van collectoren voor gelijkstroommotoren. Een gespecialiseerde ploeg bouwt geklonken en geschroefde collectoren en heeft al duizenden orders afgeleverd aan tevreden klanten, verspreid over de hele wereld. De ploeg beschikt over een volwassen machinepark en vertrekt van hoogwaardige grondstoffen betrokken bij betrouwbare leveranciers.

We kunnen collectoren bouwen tot een loopvlakdiameter van 2.000 mm. Coltec bouwt collectoren naar tekening of model, per stuk of in kleine series. Kwaliteit, een eerlijke prijs, snelle en stipte leveringen vormen de basis van onze activiteiten. Een betrouwbare transportfirma staat in voor het vervoer en vaak worden de collectoren ook door onze eigen diensten geleverd.

De verscheidenheid en de afmetingen van de collectoren en het aantal variaties zijn oneindig groot. In deze folder kunnen we dus moeilijk een overzicht geven van alle mogelijkheden. Op de volgende pagina’s tonen wij daarom een selectie van de voornaamste en meest voorkomende specificaties.